Dit artikel gaat over het branden van XGD3 games, dat zijn nagenoeg alle spellen die uitgekomen zijn vanaf september 2011. De brandhandleiding is volledig vernieuwd en nu helemaal up-to-date voor het branden van XGD3 games.

Afgelopen zondag is iXtreme Burner Max firmware uitgekomen. Door deze firmware op een ondersteunde DVD brander te flashen kun je XGD3 spellen in hun totaliteit branden. Dat wil zeggen dat je 8.7GB aan data op een 8.5GB DVD+R DL schijfje kunt branden. Dit is de definitieve en vanaf nu enige ondersteunde methode voor het branden van XGD3 spellen!

Hiervoor heb je in principe 2 dingen nodig: de juiste DVD’s en de juiste brander.

Allereerst de DVD’s, dat moeten Verbatim DVD+R DL schijfjes zijn. Check de brandhandleiding onder “Algemene informatie” voor de beste prijzen wat betreft Verbatim DVD+R DL’s.

Dan de brander, je hebt een Lite-On iHAS124B of een van zijn varianten nodig, check de brandhandleiding voor een compleet overzicht van alle ondersteunde branders. Alleen deze brander en zijn varianten kunnen geflashed worden met de iXtreme Burner Max firmware. Hoe dat flashen in zijn werk gaat lees je ook in brandhandleiding.

Let op! Om gebrande XGD3 spellen te kunnen afspelen moet je ten minste iXtreme LT+ v2.0 firmware op je Xbox 360 hebben staan. Is jouw firmware verouderd neem dan contact met mij op.

Mocht je zelf niet aan de haal willen met het flashen van een brander dan kan je een kant en klaar geflashte en ingestelde brander bij mij bestellen voor €30,- (ex. verzendkosten). De brander is te bestellen door contact met mij op te nemen via de contact pagina.