Reset glitch hack, de nieuwe JTAG ook bij OmbouwBoer

Al enige tijd mogelijk maar doordat het niet makkelijk te implementeren was in de oude site nog niet eerder naar buiten gebracht: de reset glitch hack bij OmbouwBoer!

De reset glitch hack is een soort opvolger van de JTAG hack (voor iedereen die daar bekend mee is) omdat met de reset glitch hack precies hetzelfde mogelijk is als met een JTAG hack, het grote verschil is echter dat de reset glitch hack op bijna elke Xbox 360 mogelijk is!

Mocht je niet bekend zijn met de JTAG hack dan bij deze een beknopte uitleg van de mogelijkheden met de reset glitch hack: de hack stelt je in staat om zogenaamde unsigned code te draaien waardoor het mogelijk is games vanaf interne of USB harde schijf te draaien, maar ook is het mogelijk homebrew te draaien zoals alternatieve dashboards en emulators! Voor een volledige uitleg van de reset glitch hack verwijs ik je naar de Xbox 360 ombouwbouwmethodes pagina.

Een ander groot verschil met de JTAG hack is dat er een chip gesoldeerd moet worden. OmbouwBoer gebruikt hiervoor de meest stabiele en hoogwaardige chip die te verkrijgen is: de Team-Xecuter Coolrunner (hierboven afgebeeld). Voor het uitvoeren van de hack incl. chip betaal je bij OmbouwBoer €85,-.

Mocht je interesse hebben in de hack check dan de prijzen pagina om te controleren of jouw Xbox 360 ondersteund wordt!