De firmware ontwikkeld om de nieuwe AP2.5 beveiliging van Microsoft te omzeilen is (sneller dan verwacht) uitgebracht voor de BenQ en Lite-On DVD drives! Met deze firmware is het mogelijk om alle games veilig (ook online) te spelen op het nieuwe (Kinect) dashboard. Dus voor de duidelijkheid: deze firmware speelt ALLE games die momenteel in de omloop zijn af!

Let erop dat u AP25 games die u reeds gebrand heeft (opnieuw) door abgx360 v1.0.4 heen haalt (waardoor ze gepatched worden) en u ze vervolgens opnieuw brandt alvorens ze te spelen (in de brandhandleiding staat een download link naar abgx360 v1.0.4). Momenteel hebben alleen Fable 3, AC: Brotherhood en NFS: Hot Pursuit de AP2.5 beveiliging. De verwachting is dat in de toekomst alle games deze beveiliging gaan gebruiken en de enige manier om deze games (gebrand) te spelen is de LT+ firmware op uw drive laten zetten.

Momenteel wordt er hard aan de Xbox 360 Slim ombouw gewerkt, de eerstvolgende LT+ firmware release zal dan ook voor de Xbox 360 Slim zijn, zodra dat zo ver is zal dat hier ook te lezen zijn. Daarna volgt er mogelijk LT+ firmware voor de Samsung en de Hitachi DVD drives, maar hier wordt weinig duidelijkheid over gegeven, dus het blijft maar de vraag of deze firmware ooit voor de Samsung en Hitachi DVD drives komt!

Let wel op: online spelen met een omgebouwde Xbox 360 blijft altijd op eigen risico.

Wilt u uw Xbox 360 laten updaten met deze nieuwe firmware neem dan via de gebruikelijke weg contact met mij op om een afspraak te plannen!