Mocht u niet weten wat een JTAG Xbox 360 is, dan is dit nieuwsartikel waarschijnlijk niet voor u bestemd en is de informatie die erin staat ook niet nuttig voor u. Om verwarring te voorkomen wil ik daarom nog even duidelijk maken dat alle informatie die in dit artikel staat volkomen irrelevant is voor “normaal” omgebouwde Xbox 360′s.

Goed nieuws voor iedereen met een JTAG Xbox 360. Het is vanaf vandaag mogelijk deze te updaten met het Kinect dashboard waardoor het mogelijk wordt de Kinect i.c.m. een JTAG gehackte Xbox 360 te gebruiken en ook games die dit nieuwe dashboard nodig hebben te kunnen spelen (momenteel zijn dit alleen nog maar Kinect games maar op den duur zullen alle nieuwe games dit dashboard als vereiste hebben)!

Ik heb al een uitgebreide handleiding die stap voor stap uitlegt hoe u deze update dient uit te voeren online staan (klik).

Dat Fable 3 problemen heeft (het spel start simpelweg niet op) met JTAG Xbox 360′s is inmiddels wel bekend, dit probleem houdt helaas ook met dit nieuwe dashboard stand. Grote kans dus dat dit ligt aan het nieuwe AP2.5 beveiligingssysteem. Gelukkig is er een oplossing: gebruik het programma ISO2GOD en zet uw game ISO om naar een GOD (Game On Demand). Hiermee neemt zo’n game de structuur van een Xbox Live Arcade game, en dus dient u de output van ISO2GOD ook in uw XBLA map te zetten.

Deze tip wou ik u nog even meegeven, heeft ooit nog problemen met het opstarten van games dan kunt u dus eerst eens proberen er een GOD van te maken!