Zojuist heeft Xbox 360 hacker C4Eva de langverwachte iXtreme LT+ v2.0 firmware uitgebracht.

Met deze firmware is het mogelijk gebrande spellen in het XGD3 formaat af te spelen. Aangezien de verwachting is dat alle games voortaan in dit formaat uitgebracht gaan worden is deze firmware van groot belang.

De firmware is uitgekomen voor “fat” Xbox 360′s met Samsung, BenQ en Lite-On DVD spelers. Updaten naar LT+ v2.0 is dus nog NIET mogelijk als je een “fat” met Hitachi DVD speler of een Xbox 360 slim (met welke DVD speler dan ook) hebt. Voor de duidelijkheid heb ik een afbeelding online gezet waarmee u gemakkelijk kunt controleren of LT+ v2.0 beschikbaar is voor uw Xbox 360. De afbeelding is via de onderstaande link beschikbaar. Via de prijzen pagina kun je controleren of jouw Xbox 360 om te bouwen is.

Als u uw Xbox 360 bij mij heeft laten ombouwen dan kost de update slechts €15,-. U kunt een afspraak maken via de afspraak maken pagina.

Let erop dat het branden van deze XGD3 games anders gaat dan voorheen, daarom verwijs ik u nogmaals naar het vorige nieuwsbericht over het branden van XGD3 games. De brandhandleiding is hierop aangepast.