Via deze pagina kun je alle handleidingen op deze site gemakkelijk terugvinden. Ze staan hieronder gecategoriseerd per console.

Xbox 360

Voor de Xbox 360 zijn er 3 ombouwmethoden, voor elke methode is een handleiding beschikbaar met daarin alle informatie die je nodig hebt om games af te kunnen spelen op je Xbox 360.

 • Brandhandleiding Xbox 360 games (voor DVD flash met iXtreme)

  Deze handleiding beschrijft stap voor stap wat je moet doen om een Xbox 360 game goed op een DVD+R DL schijfje te branden. Dit is dé handleiding voor iedereen met met een iXtreme geflashte Xbox 360.

 • xk3y / X360Key handleiding

  Deze handleiding behandelt het gebruik van de xk3y en alle problemen waar je tegenaan zou kunnen lopen bij het gebruik van deze ODDE.

 • Homebrew hack handleiding (JTAG en reset glitch hack)

  Deze handleiding beschrijft stap voor stap wat je moet doen om games op de interne HDD of USB HDD van je homebrew Xbox 360 te zetten. Zowel Xbox 1, Xbox 360 als XBLA games komen aan de orde. Deze handleiding is zowel voor Xbox 360′s met de JTAG hack als voor Xbox 360′s met de reset glitch hack geschikt.

PlayStation 3

OmbouwBoer heeft een uitgebreide handleiding beschikbaar gesteld voor de 3k3y, zodat iedereen overweg kan met zijn/haar omgebouwde PS3!

 • 3k3y hack handleiding

  Deze handleiding legt alles uit wat je moet weten om je PS3 met 3k3y te kunnen gebruiken. Ook is er een uitgebreide uitleg aanwezig van de procedure om games om te zetten naar het iso formaat zodat de 3k3y ermee overweg kan.

Wii

Alle informatie over de Wii ombouw vind je op de Wii pagina. Daar staat ook duidelijke handleiding die beschrijft hoe je spelletjes op de USB harde schijf moet zetten.