De algemene FAQ behandeld zaken die niet direct gerelateerd zijn aan een specifieke console. Hier worden algemene zaken besproken die betrekking hebben op de dienstverlening en de website van OmbouwBoer. Er is ook een specifieke Xbox 360 ombouw FAQ en als je dan nog het antwoord op je vraag niet hebt kunnen vinden dan kan je altijd nog contact opnemen.

Kan ik wachten op de ombouw?

Nee dat is helaas niet mogelijk. Wegens de beperkte ruimte en vaak ook de drukte is het niet mogelijk bij het ombouwen aanwezig te zijn. Afspraken worden altijd zo gepland dat de wachttijd voor jou zo kort mogelijk is, daarom afhankelijk van het type ombouw kan je de console vaak al zo’n 30 à 45 minuten later ophalen.

Kan ik de console ook opsturen?

Ja, dat kan! Erg makkelijk als je niet uit de buurt komt en zelf langskomen niet alleen veel tijd kost, maar ook nog heel duur is (denk aan de brandstof- of OV-kosten). De kosten van de verzending terug naar jou bedragen €7,-. Dat bedrag komt dus bij de ombouwprijs op. De betaling kan gewoon in het pakket gevoegd worden of kan worden overgemaakt. Ook als je de console wilt opsturen meld je hem aan via de afspraak maken pagina.

Kan ik langskomen wanneer mij dat uitkomt?

Langskomen kan uitsluitend op afspraak, bezoek de afspraak maken pagina om een afspraak te maken. Bij het maken van een afspraak wordt er uiteraard alles aan gedaan om een tijdstip uit te zoeken wat jou het beste uitkomt, maar je kunt dus niet onaangekondigd langskomen.

Wat is het adres van OmbouwBoer?

De adressen van zowel de locatie in Deventer als in Groningen zijn te vinden op de contact pagina. De adressen daar zijn deels gemaskeerd, langskomen is namelijk uitsluitend mogelijk op afspraak omdat vanuit huis wordt gewerkt en er niet altijd iemand aanwezig is. Om te voorkomen dat teveel mensen onaangekondigd langskomen wordt het volledige adres gegeven bij het maken van een afspraak.

Heb ik garantie op de ombouw?

Ja, je krijgt volledige garantie op fouten veroorzaakt door OmbouwBoer tijdens de ombouw. Mocht er iets mis gaan dan worden de reparatiekosten volledig vergoed. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn dan krijg je een vervangende (omgebouwde) console.

De garantie is niet van toepasssing op problemen veroorzaakt door fabricagefouten (zoals de beruchte RROD bij Xbox 360′s die ontstaat door oververhitting).

Wat kost het ombouwen?

Prijzen verschillen per console en ombouwmethode maar elke console kan al vanaf €30,- omgebouwd worden! Kijk op de prijzen pagina voor een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden.

Kan mijn console omgebouwd worden?

Niet elke ombouwmethode is mogelijk op elke console. Bepaalde modellen of versies zijn nog niet gehackt of bepaalde oude modellen worden niet meer ondersteund door de hackers omdat er nog maar veel te weinig van over zijn. Op de prijzen pagina staat daarom aangegeven welke methodes wel en niet toepasbaar zijn en staat uitleg hoe je zelf kunt controleren wat toepasbaar is op jouw console.