Met een omgebouwde console ben je gevoelig voor updates en kan de ombouw verouderd raken. Officiële updates (die via game schijfjes of het online netwerk geïnstalleerd kunnen worden) zouden de ombouw ongedaan kunnen maken of zelfs je console kunnen “bricken” (= buiten werking stellen), ook zou je verbannen kunnen worden van het online netwerk (Xbox Live). Het is dus belangrijk dat je op de hoogte blijft zodat je tijdig voor dergelijke gevaren gewaarschuwd kan worden en de juist actie kunt nemen om problemen te voorkomen.

Ook kan een ombouwmethode die op jouw console is toegepast naar verloop van tijd verouderd raken waardoor bepaalde games niet meer op kunnen starten of bepaalde functies niet te gebruiken zijn. Ombouwmethodes worden constant geüpdatet en verbeterd.

Om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt OmbouwBoer al het nieuws van de site op verschillende manieren aan. Zie de mogelijkheden hieronder.

Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bij echt belangrijke zaken zal iedereen die zich aanmeld voor de nieuwsbrief een e-mailtje krijgen. Zo word je dus niet op de hoogte gehouden van elk nieuwsbericht, maar alleen van de belangrijkste. Ook kun je kiezen over welke consoles je nieuws wilt ontvangen.

Voor het versturen van de nieuwsbrief wordt MailChimp gebruikt, het kan zijn dat je hun logo soms terug ziet.